"Deze training maakt jou de top van de top, de go to expert in jouw niche, de allerbeste in jouw vak.
I promise you that..."

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd. Je bent waarschijnlijk al goed in wat je doet, maar als jij dit mastert wordt jij de allerbeste in jouw vak.

Iedereen kan dit leren. Deze gaven hebben we allemaal, ze moeten alleen weer geactiveerd en getraind worden.

Ik leer je contact maken met het energieveld en de hogere zelf van anderen en leer je feilloos aanvoelen/zien/weten vanuit dit hogere bewustzijn wat de bronoorzaak is van iemands probleem of waarom het iemand niet lukt om iets te manifesteren wat ze graag willen. Je leert op de meest effectieve, diepgaande en snelle, out of this earth krachtige manier jouw klanten helpen en hun leven transformeren. In a blink of an eye.

En niet alleen dat, jij gaat door de grootste groei mogelijk heen als persoon, omdat ik jou diep in alignement en contact breng met je ziel en zielsmissie tijdens de opleiding. Tijdens de opleiding zul je vele sessies doen met medestudenten waar jij laagje voor laagje steeds meer beperkende overtuigingen en conditionering los gaat laten die jouw grootsheid in de weg staan. Dit is een opleiding en persoonlijk groeitraject in 1.

Na deze opleiding herinner jij je op een diep niveau waarom jij op aarde bent, hoe krachtig je bent en wat voor impact jij kunt maken als je onderneemt en mensen helpt vanuit jouw hogere zelf en zielsmissie.

Karen Bargeman

Life changing! Ik ben een heel ander mens geworden door deze opleiding. Ik weet nu hoe ik anderen kan helpen om hun blokkades te verwijderen en hun leven te transformeren. Ik sta versteld van mijn eigen krachten en de kracht die om ons heen is. Ik zie de wereld door een andere bril door deze opleiding en ik kan nu anderen leren hetzelfde te doen. Dankjewel voor dit mooie traject en de nieuwe ik! 

Jente van der Woude

Ik voelde altijd dat er een makkelijkere manier moest zijn om te coachen. Dat eeuwige gepraat.. Wát een transformatie. Van mij als coach én als persoon. Ik heb zoveel meer vertrouwen in wat ik kan en love de skills die ik geleerd heb. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mensen écht kan helpen!. Ik krijg helemaal kippenvel van wat ik in 1 sessie voor anderen kan betekenen met de tools die ik van jou geleerd heb. Zo immens dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en in deze opleiding ben gestapt. Wát een verandering. Thank you!

“You are one thing only. You are a Divine Being. An all-powerful Creator and within you dwells the infinite wisdom of the sacred creative force of All that is, will be and ever was.”

Elke struggle die we in het hier en nu ervaren heeft een bronoorzaak en deze ligt vaak diep verscholen in ons onderbewustzijn waar we er zelf niet bij kunnen. De bronoorzaak is vrijwel altijd terug te herleiden naar een gebeurtenis in onze jeugd, tijdens de zwangerschap voorouderlijnen of een vorige leven. 

Deze gebeurtenis heeft een set beperkende overtuigingen gecreëerd die er in het hier en nu voor zorgen dat we een probleem of struggle ervaren of dat wat we eigenlijk echt willen manifesteren in ons leven ver bij ons vandaan houden door onderliggende angsten of weerstand.

Onze buitenwereld is een spiegel van onze binnenwereld en jij wordt een Master in het veranderen van iemands binnenwereld waardoor hun realiteit niet anders kan doen dan meeshiften.

Hoe krachtig denk je dat jij wordt als ondernemer als jij jouw klanten direct kan vertellen wat hun struggle in het hier en nu veroorzaakt en hoe deze instant te transformeren? 

Inhoud & info

Vanaf 16 mei 2023 10 weken elke woensdag van 10:00-13:00 online een interactieve training via zoom. De lessen zijn zo ingedeeld dat het eerste deel van de zoom informatie, uitleg en instructies bevat en de 2e helft van de zoomcall er geoefend wordt in afzonderlijke zoomrooms met het doen van de oefeningen met een medestudent.

Na aanmelding krijg je direct toegang tot mijn cursus Intuition Mastery waarin je leert om een ijzersterke connectie op te bouwen met je intuïtie. Incl 2 live calls per maand.

Versterk je intuïtieve vermogens, leer intunen op de energie, de hogere zelf en het onderbewustzijn van iemand anders.

Een Manifestatie Coach sessie leren geven . Leer hoe jij in het onderbewustzijn van jouw klant de blokkade kunt vinden die  zijn of haar manifestatie in de weg staat en hoe je deze kunt helpen  weghalen en transformeren..

Een sessie leren geven met verschillende methodes; Manifestatie methode, Innerlijk kind heling, werken met energie & leer freeflowen, vertrouw op je guidance van je hoger zelf en laat je leiden door je hogere zelf tijdens je sessies om tot diepe transformatie te komen bij je klant.

Ontdek hoe jouw hoger zelf het liefste werkt zodat jij jouw meest effectieve manier van coachen gaat ontwikkelen en super confident wordt in wat je doet. Je leert nog meer vertrouwen op freeflowend sessies geven zodat je kan werken met iedere persoon en elk “probleem”.

Ontdek jouw zielsmissie en unieke gifts & talenten als coach. Leer in de toekomst kijken voor jezelf en je klant, leer hoe je ontdekt welke keuze/richting de juiste is volgens jouw life purpose pad.

Certificerings opdrachten en afronding opleiding.

Naast het oefenen  tijdens de live zooms ontvang je ook huiswerk opdrachten: zodat je je intuïtieve gaven fast track ontwikkeld en tegelijkertijd werkt aan je eigen grootste life struggles, patronen, blokkades en onzekerheden als Master Reader.

 

De huiswerkopdrachten doen de studenten onderling met en voor elkaar. 

 

Praktisch gezien betekend dit dat je tijdens de opleiding minstens 20 sessies ontvangt van andere studenten en minstens 20 sessies geeft aan de andere studenten die jou fasttrack helpen met het loslaten van jouw blokkades en patronen waardoor je na de opleiding klaar bent om je klanten vanuit een geheel nieuw bewustzijn te helpen.

 

Het huiswerk kost je ongeveer 2 uur per week tijd. 

Tijdens de training ontvang je 3x een 1:1 Unblock Your Spiritual Chakras Initiatie van Maaike​.

Hierin tuned ze in op jouw energie en speurt  angst, weerstand en blokkades op die jouw spirituele gaves in de weg staan. Je ontvangt een deepdive healing en reading & initiatie waardoor jouw spirituele gaves zich sneller kunnen ontvouwen en ontwikkelen.

Tijdens de opleiding heb jij 3x een 1:1 Call met een Master Readers Trainer voor extra support​. Samen bepaal je wat je nodig hebt. Deze sessies helpen je fasttrack door onzekerheden of blokkades heen tijdens de opleiding

Na de opleiding kun je elke maand deelnemen aan de Master Reader Gathering zoomcall waarin je als afgestudeerde coach  kunt blijven oefenen, intunen op thema’s, bijleren en connecten met andere afgestudeerde coaches van de opleiding.

“I believe in intuition and inspiration…At times I feel certain I am right while not knowing the reason.” – Albert Einstein

Transformatie

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. We are all connected. 

Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei?  Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van  transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

Patricia Janssen

Ik was op zoek naar een coach opleiding waarbij ik anderen intuïtief kon gaan coachen. Deze opleiding overtrof mijn wildste dromen. Ik heb op korte tijd heel veel van Maaike geleerd en weet nu echt wat ik wil bereiken en waar ik effectief toe in staat ben. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden.

Geralda Dalmulder

Ik vond het heel spannend om aan deze opleiding te beginnen. Zo happy dat ik toch heb doorgezet, zelf enorme stappen in mijn persoonlijke groei gemaakt en zo blij dat ik iedereen mag helpen healen en het zoeken naar hun life purpose. Dankbaar dat ik nu weet waarom ik hier ben. Dank je wel voor je wijze lessen, ik ga ze doorgeven.

 

“The slower frequencies are dropping away to be replaced by the faster, higher, more refined frequencies that are part of the energetic evolution.” 

 

Mogelijkheden

Jij kunt na deze opleiding werkelijk iedereen helpen met elke uitdaging. Enkele voorbeelden zijn: – uitdagingen op het gebied van geld – uitdagingen op het gebied van liefde en relaties
- weerstand en blokkades vinden en verwijderen tijdens het manifesteren – uitdagingen met gezondheid, ziekte en afvallen – faalangst/uitstel gedrag – gebrek aan succes in een bedrijf/carrière – angst/fobieën/trauma niet los kunnen laten – burn out/depressie – gebrek aan zelfliefde of zelfvertrouwen – zelfsabotage gedrag Eigenlijk is geen probleem te groot of te klein voor jou als Master Reader. Je leert om met elk probleem of vraagstuk te werken. Als Master Reader leer je om direct de bronoorzaak te vinden van het probleem of de uitdaging van jouw klant en heb je de tools om de bronoorzaak te kunnen helen, verwijderen en transformeren vanuit een hoger bewustzijn waardoor het probleem in het hier en nu losgelaten kan worden en jouw klant zijn droom manifestaties/uitkomst kan gaan binnenlaten in zijn/haar leven.

Investering en aanmelden

3th Eye Wisdom Master Reader Training

7
777 Pay in Full. ex btw
  • Pay in Full Bonus 1:1 Soul Reading & Healing van Maaike twv 397,-
  • Master Reader Opleiding 10 weken
  • 3x 1:1 Unblock Your Spiritual Chakras Initiatie van Maaike
  • Lifetime toegang tot de maandelijkse online Master Readers Gathering + de mogelijkheid om de volledige opleiding gratis te herhalen voor verdieping
  • 3x 1 week 1:1 Call met een Master Readers Trainer voor extra support

3th Eye Wisdom Master Reader Training

777
12 termijnen. ex btw
  • Master Reader Opleiding 10 weken
  • 3x 1:1 Unblock Your Spiritual Chakras Initiatie van Maaike
  • Lifetime toegang tot de maandelijkse online Master Readers Gathering + de mogelijkheid om de volledige opleiding gratis te herhalen voor verdieping
  • 3x 1 week 1:1 Call met een Master Readers Trainer voor extra support

Boek een Match call

Vind je het fijn om nog even samen te sparren en te voelen of deze opleiding en jij een match made from heaven zijn? 

Babette van Bennekom-Kloosterman

De opleiding was het mooiste geschenk dat ik mijzelf kon geven. Voor mij was het life changing. Het is onvoorstelbaar hoe er in een relatief korte tijd zo’n grote shift in mijzelf heeft plaatsgevonden. Van een “wandelend hoofd” naar voelen en luisteren naar mijn lichaam. Door de opleiding heb ik waardevolle inzichten gekregen die ik al die tijd bij mij droeg, maar waar ik niet meer bij kon komen. Door de tools die Maaike mij gegeven heeft herinner ik mij weer hoe ik contact kan maken met mijn intuïtie en mijzelf en anderen vanuit deze plek echt verder kan helpen.

Janine Cats

 

 

De coach opleiding heeft me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen, niet alleen de connectie met mezelf en terug in zelfvertrouwen, maar ook de potentie die ik heb om anderen hiermee te kunnen helpen. Zo dankbaar en deze opleiding is echt zo waardevol! Elke euro waard

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Even sparren of iets vragen aan Maaike?