1:1 Quantum Shift 

Verwacht big leaps & doorbraken tijdens en na dit 1:1 traject.

We beginnen met een Quantum Healing & Reading waarbij ik op zoek ga naar de bronoorzaak, angsten of overtuigingen op jouw grootste vraagstuk of thema die we mogen shiften om tot doorbraak te komen


stap 1

Hierbij ga ik aan de slag met jouw innerlijk kind, chakras en voel ik of stukken van jouw voorouders losgelaten mogen worden. Dit alles doe ik op afstand. 

“Deze vrouw is niet normaal goed in wat ze doet. Ik ben op meerdere vlakken van mijn leven aan het shiften door deze vrouw, zowel persoonlijk en business, echt magic”

- Mirjam Poldner

stap 2

Wat we achter de schermen (energetisch) gedaan hebben gaan we verder shiften. De telegram coaching doen we in tekst en spraakberichten en hier heb je de gelegenheid om mij ook al je vragen te stellen die omhoog komen.

Daarna stap je een quantum leap portal in op telegram en help ik je in onze 5 dagen samen een mega shift maken op de stukken waar je al zo lang in vast zit

Jij ligt thuis rustig op bed en luisterd naar een playlist terwijl ik diep in jouw energieveld ga intappen om de bronoorzaak achter jouw onderwerp te ontdekken en te shiften. 
Ik ben een energetisch healer dus ik vertel je niet alleen wat de oorzaak is. Ik ga ook "opruimen" in jouw energieveld wat losgelaten mag worden. 
Tijdens de sessie kan jij dus ook sensaties voelen zoals tintelingen, warm, koud, sensaties bij je chakras waar ik mee werk, maar ook hoesten, hoofdpijn of misselijk worden. Ook kan jij zelf inzichten krijgen. (Dit hoeft allemaal niet te gebeuren, soms voelt iemand helemaal niks en dat is ook oke)
Achteraf vertel ik je in een spraakmemo wat ik gevoeld, gezien en gedaan heb en neem ik je mee in mijn bevindingen. Vaak sluit dat ook aan bij wat jij gevoeld hebt tijdens de heling. 

Hoe werkt een Quantum Healing & Reading? 

Echt wow, wow, wow, ik kan niet eens goed onder woorden brengen wat ik nu voel. Wauw wat een talent heb jij, zo bijzonder en mooi.
Jij raakt mij gewoon op alles waar ik tegenaanloop en ik had het zooo even nodig om dit te horen.
Zoveel shit is er losgekomen! Wauw, zo bijzonder, zo puur. Dit is gewoon wat jij het allerbeste kan.

- Rosa wessels

Investering € 777,-

Inhoud traject:

1x Quantum healing & reading. 
1x 5 dagen telegram coaching 

Schrijf een FAq hier

Antwoord op de FAQ hier...

FAQ

Schrijf een FAq hier

Antwoord op de FAQ hier...

Schrijf een FAq hier

Antwoord op de FAQ hier...